Ti starthester på Øvrevoll

Hele ti hester kommer til start fra stall Erichsen torsdag på Øvrevoll. Skal hun følge opp seiersprosenten fra sesongen så langt, bør det bli to seire.
Først ut er toårige No Compromise. En spennende debut, men først og fremst ute for å lære, beretter treneren.

Shantou er i fremgang, og City Code og de mange eierne vil følge spent med i det fjerde løpet. Innsatsen i 2000 Guineas var slett ikke ille, og en rask 900 meter kan være melodien. Motstanden er ikke verre enn at dette kan bli riktig.

I løp 5 dukker en trio fra stallen. Det er nesten halve feltet, og kanskje er Two Times og Tinolo et lite strå hvassere enn Buckyboy. Sistnevnte er bra, men venter nok litt på sandløpene til høsten.

Så er vi fremme ved Derby Trial med Romanee og Captain Chorus. Sstnevnte gikk godt i Derby på Jägersro, men vi tror han er klart bedre på Øvrevolls gress. Det blir enormt spennende, og en plass i toppen bringer ham inn i diskusjonen som en favorittene til Derby22. august. Står du distansen, Captain Chorus?

Close to Perfect var flink sist da han seiret i livets tredje start. Dette er et veldig jevnt løp, men sjansen for å kjempe i toppen tror vi helt klart er der.

Det hele avsluttes med et løp hvor Silver Falcon møter et ulvelag. På 1800 meter kan det bli i tøffeste laget, men en spennende test kan det bli.

Thoroughbred racing trainer
CATHRINE ERICHSEN | ERICHSEN RACING AS
Org. nummer: 99 49 77 539
cathrine.erichsen@gmail.com
VISIT US
Meet the horses, meet the team
Vollsveien 132, 1358 Jar, Norway
Disclaimer