Tre til start i sesongen tredje løp

IMG 0848Vi skal gjøre så godt vi kan, vi! Sier Finn.

Torsdag skal Airtrix ut på distansen 2400 m med eier og amatørrytter Finn Kristiansen som pilot. Finn (68) har gjenopptatt sin amatørrytterlisens etter 38 år på bakken. – En tilfeldig  telefon om jeg ville være med på en skrittetur i skogen, vekket de gamle gode følelsene med å ri, forteller Finn. Alt satt med en neste gang, en flott følelse. Finn var treningsrytter i mange år, blant annet for Åge Paus som mange husker som en genuin hestemann og enestående trener. Finn red flere år i Newmarket og på franske Chantilly, en feiende flott bane anno 1834 før han la ridestøvlene på hylla. De gamle ridestøvlene støvet nok ned, men nye er anskaffet og formen er fin. Godt er det, for her skal det gå unna. – Airtrix blåste litt tom for to uker siden, han ble litt sliten, nå skal vi spare litt på kreftene og kanskje det gjør seg med et jockeybytte? Vi heier på Finn og Airtrix, lykke til på en tøff distanse!

 

Single Cash debuterer
Tommelen opp for Single Cash som skal ut for første gang. Ustartet 3-åring, som 2-åring var han i vekst og har ventet lenge på dette spennende livet som løpshest. Med Elione Shaves som trygt anker og 1600 meter som venter, ønsker vi han virkelig lykke til i kveldens andre løp. Hesteguiden.com tar bilder av alle Cathrines hester når de kantrer til start, så etter torsdagens løp får vi et finfint bilde av denne flotte 3-åringen, selvsagt håper vi på et vinnerbilde, verdt å vente på for denne fine typen.

 

 

 

IMG 0860Buckyboy er i fin form og blir stallens siste startende denne tredje torsdagen i sesongen. Han går ut på 1750 med lærling Silje Strand og får 3 kg vektlettelse, men går fremdeles med den høyeste vekten i løpet. – Vi har trua på at han og Silje finner tonen, sier andelseier Pernille Aas og vil ha han med trippelen. -En super jobb lørdag med toppede ører og glad galopp viser hvert fall at hesten trives med det han gjør. Så enda en tommel opp for Buckyboy,
denne gang på hjemmebane.

Thoroughbred racing trainer
CATHRINE ERICHSEN | ERICHSEN RACING AS
Org. nummer: 99 49 77 539
cathrine.erichsen@gmail.com
VISIT US
Meet the horses, meet the team
Vollsveien 132, 1358 Jar, Norway
Disclaimer