3 åringer

Stallen hadde en fin sesong for 2-åringene i 2023 med flere seire og gode plasseringer. Neste sesong blir alle forvandlet til 3-åringer og for noen av de syv kan det vente store oppgaver. Alle untatt to har startet løp, så det er mer spenning i vente.

SirBregoAcclamation - Memoria
Owned by Stall Royal - Bred by Brook Stud Bloodstock Ltd
 
Brun vallak, et auksjonskjøp som blir spennende å følge, en våken og hyggelig hest, sosial og blid.

Øvrevoll31082023. Sticky Chance og rytter Manuel Martinez vant 1.løp 2-års maidenløp. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Apell Au Maitre – Celeste
Owned by: Galaxy Racing – Bred by: Buck Racing

Norskfødt, fuks uten avtegn og vallak, vokst opp i Skotselv. Og en ramp. Temperament er bra, han er uredd og tester ut omgivelsene. Det blir gøy å følge Leo Boy.

Stamtavle

Kjell Hroar S8I5294 1

Zoffany – Alpine Air
Owned by: Stall Birgitta – Bred by Miss E.Smith
Draktfarger: Orange/Gul/Harlekin/todelt

Kjell Hroar er hingst, mørk brun og handlet inn fra auksjon i Irland. Selv om han er hingst, er han en litt forsiktig fyr som må prøve seg frem. Et godt tegn på en hest som passer på seg selv for å bli en stjerne.  Navnet har han fått fordi han er eiet av både Kjell og Hroar om noen skulle lure.

Stamtavle

Boaz og Ellione Chavez

Deceptor – Donna Marie
Owned by: Stall Dark Horse – Bred by: Maria Robertz

Boaz er en norskfødt mørk brun vallak. Han er en våken, majestetisk og oppvakt hest som har vokst opp i Skotselv og lært en masse om håndtering. Vi tror han gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter.
Stamtavle

AwataraAwtaad – Alexander Youth
Owned by: Owners Club På Stället – Bred by Mountarmstrong Stud

Awatara er en brun irskfødt hoppe, høy på rang og innkjøpt på auksjon høsten 2022. Til daglig kalles hun Alexa og trives godt når hun kan erte både to og firbente litt. En spennende sesong venter der hun kan få utfoldet seg.
Stamtavle

Bondi BreezeFootstepsinthesand – Three D Alexander
Owned by: Stall Irish Coffe – Bred by: Mountarmstrong Stud

Bondi Breeze er fuks og hoppe, født I Irland, handlet inn på auksjon som åring og klar for å innta den norske arenaen for fullt. En hest med både gode manerer og sterke meninger som blir spennende å følge.
Stamtavle

Rosemarys Baby 0I3A3578 kopi

Appel Au Maitre - Xtase
Owned by: Buck Racing  AB - Bred by: Buck Racing

Rosemary`s Baby er en norskfødt fuks hoppe med stor personlighet. Er kvikk og litt frekk og med en spennende stamtavle tar hun seg til rette som seg hør og bør, hevet over de andre i gjengen av 2-åringer. Vi gleder oss til å følge henne gjennom sesongen og se hva hun leverer.
Stamtavle

Thoroughbred racing trainer
CATHRINE ERICHSEN | ERICHSEN RACING AS
Org. nummer: 99 49 77 539
cathrine.erichsen@gmail.com
VISIT US
Meet the horses, meet the team
Vollsveien 132, 1358 Jar, Norway
Disclaimer