Racehorse ownership

Racehorse ownership / Eie galopphest, eller andel i hest

Hva vil det si å ha en galopphest i trening?

Her følger litt informasjon om hva det vil si å være hesteeier på Øvrevoll og hvordan man går frem for å bli involvert i denne fartsfylte og spennende sporten.

I samarbeid med trener Cathrine Erichsen finner man en hest som erinteressant å kjøpe. Dette kan gjøres på flere forskjellige måter, men det viktigste er å finne ut om man ønsker å kjøpe en unghest eller en hest som allerede har vist hva den kan prestere i løp. Prisen vil selvfølgelig avgjøres ut fra hvilke ambisjoner den nye eieren har. Det er også mulighet for å bli medeier i en hest sammen med andre dersom man ønsker dette. Hestene kan kjøpes på flere forskjellige måter, privat eller på auksjon.

Det avholdes auksjoner i Norge, Sverige og Danmark hvor det selgesunghester, dvs hester som er ett år. Disse avholdes i løpetav september og i begynnelsen av oktober. Det avholdes også auksjoner i England, Frankrike og Tyskland hvor man også kan kjøpeeldre hester som allerede er i trening.Cathrine Erichsen vil hjelpe nye eiere med å finne ut hvordan manskal anskaffe seg hesten og hun vil finne potensielle hester som vil oppfylle kjøpers kriterier. Hun vil kunne representere eieren på de forskjellige auksjonene og være bindeledd mellom kjøper og selger. Hun har også løpende kontakt med aktører som har interessantehester for salg i mange prisklasser.

Etter at hesten er innkjøpt vil prosessen være som følger

Hesten blir transportert til Øvrevoll hvor den blir oppstallet hos Erichsen Racing. Hestens utvikling vil bli nøye fulgt opp og treningsprogramvil bli lagt opp etter hestens behov og løpsprogram. Eieren vil bli informert løpende og alle beslutninger som omhandler hesten vil blitatt i samarbeid med eieren. Eieren er velkommen til å komme og se hesten så ofte han eller hun ønsker, og treneren vil informere om når hesten skal mosjoneres om dette er ønskelig. Mange eiere ønsker å se hestenes utvikling og kommer gjerne til Øvrevoll når hurtigarbeid er planlagt.

Kostnadene forbundet med å eie hest er foruten kjøp av hesten, en månedlig treningskostnad som dekker alt av foring, stell og trening av hesten .I tillegg til dette kommer eventuelle utgifter til veterinær og smedsamt uforutsette utgifter. Deltagelse i løp med store pengepremierer også en utgift som må taes med i regnestykket. Motstykket tildette er selvfølgelig inntektspotensialet hestene har ved deltagelsei løp. Det er store pengepremier, og de beste hestene kan vinnemillionbeløp i løpet av sin karriere.

Ta kontakt med Cathrine Erichsen på telefon 90614833 eller via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for mer utfyllende informasjon og en uforpliktende samtale omhvordan dere kan bli eier av en spennende galopphest.

Galoppsportener spennende og fartsfylt, vi gleder oss til å dele dette med nyeeiere!

BLI MEDEIER I FIFTY SHARES

Vi har en andel ledig i den spennende treåringen Fifty Shares – dette er en glimrende måte å komme inn i galoppsporten på. Ikke bare blir du deleier i en flott veddeløper, du blir også med i en stor eiergruppe, sammensatt av gamle og nye galoppentusiaster. Masse sosialt, med andre ord, og perfekt for den eom vil lære mer om galoppen – eller komme tilbake til galoppen etter noen års fravær fra Øvrevoll kanskje? Prisen er kun 30.000 kr. og dekker alle utgifter ut 2020-sesongen.

silver-falcon.jpg
Silver Falcon
fifty-shares.jpg
Fifty Shares
coprah.jpg
Coprah
ascot.jpg
Ascot
easy-road.jpg
Easy Road
Thoroughbred racing trainer
CATHRINE ERICHSEN | ERICHSEN RACING AS
Org. nummer: 99 49 77 539
cathrine.erichsen@gmail.com
VISIT US
Meet the horses, meet the team
Vollsveien 132, 1358 Jar, Norway
Disclaimer